Warianty menu na przyjęcie komunijne w Bistro Piast
Obiad
Zupa:
Bulion z kaczki podany z domowym makaronem, warzywami oraz zieloną pietruszką
Danie główne:
Kurczak supreme podany na risotto z kalafiorem oraz bobem z pesto bazyliowym
Deser:
Beza z owocami
Obiad dla najmłodszych gości
Rosół z makaronem
Panierowane fileciki z kurczaka podane z ziemniakami puree oraz mizerią
Beza z owocami
Obiad wegetariański
Zupa:
Krem z białych warzyw podany z oliwą pietruszkową
Danie główne:
Mięso sojowe w tajskim stylu podane na risotto z kalafiorem oraz bobem
Deser:
Beza z owocami
Napoje ciepłe i zimne
- Kawa z ekspresu 100% Arabica
- Herbata Sir William’s
- Dodatki: mleko, cytryna, cukier biały i trzcinowy
- Woda z miętą i cytryną
- Soki owocowe: pomarańcz, jabłko
Cena:
145 zł/os.
Dzieci do lat 3 – bezpłatnie
Dzieci do 12 roku życia 50% ceny menu
Obiad
Zupa:
Bulion z kaczki podany z domowym makaronem, warzywami oraz zieloną pietruszką
Danie główne:
Kurczak supreme podany na risotto z kalafiorem oraz bobem z pesto bazyliowym
Deser:
Beza z owocami
Obiad dla najmłodszych gości
Zupa:
Rosół z makaronem
Danie główne:
Panierowane fileciki z kurczaka podane z ziemniakami puree oraz mizerią
Deser:
Beza z owocami
Obiad wegetariański
Zupa:
Krem z białych warzyw podany z oliwą pietruszkową
Danie główne:
Mięso sojowe w tajskim stylu podane na risotto z kalafiorem oraz bobem
Deser:
Beza z owocami
Zimna płyta na bufecie
- Deski wiejskich wędlin oraz kiełbas
- Kompozycja serów z marynowanymi warzywami oraz winogronami
- Kruche sałaty z grillowanym kurczakiem, chrupkimi warzywami oraz dresingiem aioli i parmezanem
- Sałatka z tuńczykiem, jajkiem, mozzarellą, oliwkami kalamta oraz warzywami z dresingiem ziołowym
- Śledź podany na jarzynowej sałatce ze szczypiorkiem
- Galaretki drobiowe
- Melon z szynką parmeńską, mozzarellą, rukolą
- Mini burgerki wołowe
- Francuska tarta z gruszką i kozim serem
- Mix pieczywa na naturalnym zakwasie
Słodki kącik
- Sernik
- Szarlotka
- Ciasto czekoladowe
- Babeczki z kremem i owocami
- Owoce filetowane
Napoje ciepłe i zimne
- Kawa z ekspresu 100% Arabica
- Herbata Sir William’s
- Dodatki: mleko, cytryna, cukier biały i trzcinowy
- Woda z miętą i cytryną
- Soki owocowe: pomarańcz, jabłko
Cena:
200 zł/os.
Dzieci do lat 3 – bezpłatnie
Dzieci do 12 roku życia 50% ceny menu
Obiad
Zupa:
Krem z białych warzyw z oliwą szczypiorkową z tampenadą z chorizo i gruszki
Danie główne:
Konfitowana noga z kaczki podana z chrupiącymi ziemniakami w tłuszczu wołowym z młodymi warzywami oraz ciemnym sosem
Deser:
Tarta czekoladowa z owocami
Obiad dla najmłodszych gości
Zupa:
Rosół z makaronem
Danie główne:
Panierowane fileciki z kurczaka podane z ziemniakami puree oraz mizerią
Deser:
Tarta czekoladowa z owocami
Obiad wegetariański
Zupa:
Krem z białych warzyw podany z oliwą pietruszkową
Danie główne:
Mięso sojowe w tajskim stylu podane na risotto z kalafiorem oraz bobem
Deser:
Tarta czekoladowa z owocami
Napoje ciepłe i zimne
- Kawa z ekspresu 100% Arabica
- Herbata Sir William’s
- Dodatki: mleko, cytryna, cukier biały i trzcinowy
- Woda z miętą i cytryną
- Soki owocowe: pomarańcz, jabłko
Cena:
160 zł/os.
Dzieci do lat 3 – bezpłatnie
Dzieci do 12 roku życia 50% ceny menu
Obiad
Zupa:
Krem z białych warzyw z oliwą szczypiorkową z tampenadą z chorizo i gruszki
Danie główne:
Konfitowana noga z kaczki podana z chrupiącymi ziemniakami w tłuszczu wołowym z młodymi warzywami oraz ciemnym sosem
Deser:
Tarta czekoladowa z owocami
Obiad dla najmłodszych gości
Zupa:
Rosół z makaronem
Danie główne:
Panierowane fileciki z kurczaka podane z ziemniakami puree oraz mizerią
Deser:
Tarta czekoladowa z owocami
Obiad wegetariański
Zupa:
Krem z białych warzyw podany z oliwą pietruszkową
Danie główne:
Mięso sojowe w tajskim stylu podane na risotto z kalafiorem oraz bobem
Deser:
Tarta czekoladowa z owocami
Zimna płyta na bufecie
- Deski wiejskich wędlin oraz kiełbas
- Kompozycja serów z marynowanymi warzywami oraz winogronami
- Kruche sałaty z grillowanym kurczakiem, chrupkimi warzywami oraz dresingiem aioli i parmezanem
- Sałatka z tuńczykiem, jajkiem, mozzarellą, oliwkami kalamta oraz warzywami z dresingiem ziołowym
- Śledź podany na jarzynowej sałatce ze szczypiorkiem
- Galaretki drobiowe
- Melon z szynką parmeńską, mozzarellą, rukolą
- Mini burgerki wołowe
- Francuska tarta z gruszką i kozim serem
- Mix pieczywa na naturalnym zakwasie
Słodki kącik
- Sernik
- Szarlotka
- Ciasto czekoladowe
- Babeczki z kremem i owocami
- Owoce filetowane
Napoje ciepłe i zimne
- Kawa z ekspresu 100% Arabica
- Herbata Sir William’s
- Dodatki: mleko, cytryna, cukier biały i trzcinowy
- Woda z miętą i cytryną
- Soki owocowe: pomarańcz, jabłko
Cena:
220 zł/os.
Dzieci do lat 3 – bezpłatnie
Dzieci do 12 roku życia 50% ceny menu
Galeria zdjęć
Zobacz, jak wyjątkowe mogą być przyjęcia komunijne w Bistro Piast! W naszej galerii zdjęć znajdziesz inspirujące ujęcia pięknie udekorowanych stołów, które przygotowaliśmy dla naszych gości. Pozwól sobie na chwilę wglądu w niezapomniane chwile, jakie mieliśmy przyjemność współtworzyć. Niech te fotografie będą dowodem na to, że każde przyjęcie u nas to gwarancja wyjątkowej atmosfery i najwyższej jakości obsługi!









Masz pytania?
Zadzwoń:
tel.: +48 535 610 320
Napisz:
e-mail: kontakt@bistropiast.pl
Godziny otwarcia
Poniedziałek – Piątek
11:00 – 16:30
Sobota – Niedziela
12:00 – 16:00